Dagtochten vanuit Alkmaar
Heeft u zin om er eens gezellig een dagje tussenuit te gaan dan kunnen wij u aanraden om vanuit Alkmaar met een van onze boottochten mee te gaan. Zo gaan wij onder andere naar het karakteristieke dorpje “de Zaanse Schans” gelegen aan de Zaan.

Kijk voor afvaarttijden van onze dagtochten in ons vaarschema of bel voor reserveringen met een van onze medewerkers: 072 5114840


ZaanseSchansCruise
Vanuit het hart van Alkmaar, vaart onze kapitein u met het schip over het Noordhollandsch kanaal, Alkmaardermeer en de Zaan, naar het pittoreske en molenrijke museumdorp de Zaanse Schans. Van ongeveer 14.00 tot 16.00 uur heeft u de gelegenheid, om dit dorp te bezichtigen. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw fiets meenemen aan boord. Aan boord van het schip kunt u gebruik maken van onze menukaart.

Mei t/m September 2007 op dinsdag
in juli en augustus ook op donderdag.
Afvaart: 12.00 uur
Einde: 18.00 uur
Inschepen Kanaalkade 60a te Alkmaar

Volwassenen 17,25 euro
Kinderen 3 t/m 11 jaar 5,00 euro

Afvaarten onder voorbehoud – inschepen Kanaalkade 60a Alkmaar
reserveren aanbevolen
AlkmaardermeerCruise
Een mooie gelegenheid voor een ieder die graag wil varen maar niet te lang. Vanaf de Kanaalkade vaart onze kapitein u tijdens de lunch over het Alkmaardermeer, de Saskerlei en het Limmergat, langs het eiland de Woude en door de Markervaart. Op zondagen kunt u genieten van de zeilwedstrijden. Aan boord kunt u gebruik maken van onze menukaart.

Juni t/m september 2007 zondag
in juli en augustus ook op vrijdag.
Afvaart: 12.00 uur
Einde: 15.00 uur
Inschepen Kanaalkade 60a te Alkmaar

Volwassenen 11,00 euro
Kinderen 3 t/m 11 jaar 5,00 euro

Afvaarten onder voorbehoud – inschepen Kanaalkade 60a Alkmaar
reserveren aanbevolen